Novi spletni strani na pot

poti

Gospod je rekel: »Glej, vse delam novo!« (Raz 21,5). Čas epidemije je bil med drugim tudi čas, ko se je življenje nekoliko umirilo, čas usmeritve našega pogleda navznoter, v srce, kraj srečanja med nami in Bogom. V tem umiku, umiritvi in ponotranjenosti je Gospod, delal nekaj novega, če smo mu to dopustili in zaznali.

V tem času umiritve in usmerjenosti navznoter je nastajala tudi nova spletna stran Šolskih sester sv. Frančiška Kristusa Kralja. Pred vas, dragi obiskovalci, je stopila na binkošti, praznik Svetega Duha. Bogu smo hvaležne, da je to ravno na ta praznik, saj želimo, da bi Sveti Duh v nas prebujal in poživljal Božje življenje in bi ga me tudi preko spletne strani posredovale naprej. Jezus je namreč ob svojem vnebohodu učencem obljubil: »Prejeli boste moč, ko bo Sveti Duh prišel nad vas, in boste moje priče v Jeruzalemu in po vsej Judeji in Samariji ter do skrajnih mej sveta.« (Apd 1,8) To se je na binkošti zgodilo apostolom in to se vedno znova in znova dogaja nam vsem.

Hvaležne za vse, kar nam Bog daje, se vam želimo kratko predstaviti, vam posredovati Njegove navdihe, vas obveščati o dogodkih pred nami, vas nanje vabiti in vam posredovati sadove Božjega delovanja med nami in po nas. Zato vas vabimo, da radi obiščete to spletno stran in k temu povabite tudi svoje prijatelje.

s. Veronika Verbič, provincialna predstojnica

Želite, da vas obvestimo o novih prispevkih? Prijavite se!

Prijavite se na naša e-obvestila!

Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite.

Poiščite nas tudi na družabnih omrežjih:

Instagram
YouTube

Kategorija: novice
Oznake: novice
Prejšnji prispevek
Verouk in korona
Naslednji prispevek
Ne skrivajmo se