Odprtje razstave v Galeriji Družina

Razstava »Sto let Gospodovih milosti bom na veke opeval« je doživela svojo drugo postavitev. V ponedeljek, 8. novembra 2021, je bilo ob 18. uri slovesno odprtje v Galeriji Družina. Vesele smo, da je našla svoje mesto tudi v Ljubljani, prav tako, da je to ravno v prostorih Družine, kjer je v upravi in uredništvu daljši čas sodelovalo kar nekaj naših sester.

Epidemične razmere so nam precej narekovale potek slovesnosti. Kljub vsemu pa smo vesele, da je bilo mogoče razstavo ne le postaviti, pač pa tudi odpreti. Zbralo se nas je za razpoložljivi prostor primerno število obiskovalcev. Pozdravne besede sta spregovorili predstavnica Družine gospa Manica Ferenc in provincialna predstojnica s. Veronika Verbič, razstavo pa je predstavila avtorica razstave mag. Lilijane Urlep. Dogodek so z glasbo obogatile glasbene točke učenk Glasbene šole Zavoda sv. Stanislava ob navzočnosti ravnatelja in mentorjev.

V Galeriji Družina bo razstava odprta do 4. decembra 2021; od ponedeljka do petka si jo je mogoče ogledati od 9. do 17. ure, ob sobotah pa od 8. do 12. ure. Dobrodošli.

Vabljeni tudi k branju prispevka na spletni strani Družine in video posnetku odprtja razstave..

s. Mira Rožanc

Avtorica fotografij: Tatjana Splichal

Želite, da vas obvestimo o novih prispevkih? Prijavite se!

Prijavite se na naša e-obvestila!

Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite.

Poiščite nas tudi na družabnih omrežjih:

Instagram
YouTube

Prejšnji prispevek
Sv. Martin in s. Tina
Naslednji prispevek
Medprovincijski seminar za juniorke